Open winkelwagentje
U bent niet aangemeld.

Aanmelden / Registreren
MyVoIP

VoIP = Telefonie²

Voice-over-IP of kortweg VoIP is de techniek die het mogelijk maakt om spraak en aanverwante diensten over een data (IP) netwerk te transporteren.
Aanvankelijk betekende dit met behulp van een computer en breedband-internet een telefoongesprek voeren over het internet, denk maar aan het "voice-chatten" met programma's zoals MSN of Skype.

Omdat lang niet iedereen via de computer kan of wil bellen, werd de dienst bij het grote publiek nooit erg populair. Bovendien was er van een volwaardige vervanger voor de vaste dan wel draadloze telefoon absoluut geen sprake, laat staan dat deze internettelefonie professioneel kon ingezet worden.

Dit alles veranderde voorgoed dankzij de introductie van echte, hardwarematige VoIP-oplossingen: telefoontoestellen, adapters, routers en centrales die onafhankelijk van een PC werken, een professionele digitale verbinding met ongekende kwaliteit, en een ongekend scala aan mogelijkheden bieden.

Teleweb is value-added distributeur, ontwikkelaar, integrator en pionier op het vlak van VoIP in Belgi√ę. Van thuisgebruiker, home office of KMO, tot scholen, organisaties, industrie en grote ondernemingen met meerdere vestigingen - al dan niet internationaal - Teleweb biedt u de geknipte oplossing!

Waarom kiezen voor VoIP? Ontdek het hier!

Teleweb staat voor:

  • Distributie van alle VoIP-hardware, telefooncentrales, telefoontoestellen (vast en mobiel), GSM's, en diensten
  • Advies, planning, installatie, configuratie en programmering van complete telefoniesystemen: centrales, toestellen, voicemailsystemen, conferentieoplossingen, IVR, callcenters, ...
  • Technische expertise, research en development
  • Innovatieve diensten op het vlak van integratie van telefonie en communicatie met websites, internet- en softwaretoepassingen
  • Consultancy voor Asterisk, Freeswitch, Trixbox, Elastix, pfSense, en andere open-source systemen
  • Uitgebreid partner- en dealernetwerk in Vlaanderen

Neem snel contact met ons op en treedt binnen in de wereld van de digitale IP-communicatie!